Mosselen op Ierse wijze

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoom mosselen gedurende 8 minuten. Voeg whisky toe en laat iets inkoken. Voeg slagroom toe en laat inkoken tot saus licht bindt. Leg mosselen op borden en giet roomsaus eroverheen. Maak af met fijne peterselie. Serveer met donkerbruin brood en lichtgezouten Ierse boter.

Mosselen op Ierse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept