Mosselen op scandinavische wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de mosselen minstens 2 maal in koud water.
- Verwarm een bodempje olie in een ruime pan en fruit hierin de mosselgroenten aan.
- Voeg er de schoon geboende mosselen aan toe, giet er de wijn en het citroensap bij en schep er de kaas door, dek de pan af en kook de mosselen enkele minuten op een hoog vuur tot de mosselen opengaan, schud ondertussen regelmatig op.
- Haal de mosselen van het vuur zodra ze open zijn en schep er de spinazieblaadjes onder, werk af met de boter die je er kort door roert en bestrooi met peterselie.
- Serveer met donkebruinr brood als voorgerecht

Mosselen op scandinavische wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept