Pepersteak met geitenkaas en tijm

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de pepersteaks overlangs doormidden. Verkruimel de geitenkaas en verdeel over 4 halve pepersteaks. Leg op elke steak een takje tijm. Dek af met de andere halve pepersteaks en druk goed aan. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 2 Bestrijk de steaks aan beide kanten met de olie en bestrooi naar smaak met zout. Gril de steaks op de barbecue in ca. 10 min. gaar. Keer halverwege.

Pepersteak met geitenkaas en tijm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortel-spinaziestamppot met pepersteak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteak & stamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Stroganoff met puree en champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept