Amandel poedersuiker koekjes

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Je vermengt alles met elkaar behalve de meel je mengt het goed door elkaar tot dat het een grote bal wordt je merkt al gauw dat het aan je handen gaat plakken. Dan pas voeg je beetje voor beetje meel bij tot dat het niet meer aan je handen gaat plakken. Wat belangrijk is dat je zorgt dat je niet te veel gaat gebruiken want anders worden de koekjes te hard. Zorg dat je de oven goed hebt voorverwarmt, dit kan gewoon op de hoogste stand van de oven. Je pakt een bakplaat zet er bakpapier er op en vormt van de deeg kleine balletjes ongeveer effe groot als een dop van een coca cola fles. zorg dat er voldoende ruimte is tussen de balletjes. bak het ongeveer 15 tot 20 minuten goudbruin. als je merkt dat de koekjes nog heel zacht zijn geen probleem, want dat is goed zo dra ze een beetje zijn afgekoeld worden ze automatich harder rol het voorzichtig door de poedersuiker en zet ze weg. Dat doe je bij allekoekjes het zelfde. Wanneer weet je dat ze gelukt zijn. ? dat is als je de koekjes heel snel uitelkaar vallen.

Amandel poedersuiker koekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept