Ananassaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de ananas zeer fijn en voeg het vruchtvlees samen met de kerrie toe aan de plattekaas of de yoghurt. Verse ananas bevat een stof die eiwitten afbreekt. In combinatie met melkproducten geeft ananas na een kort contact al een bittere smaak. Ananas uit blik vertoont deze eigenschap niet, omdat de stof in kwestie wordt vernietigd tijdens het steriliseren.

Ananassaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tropisch toetje
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dekselse wafels
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Tropisch toetje
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dekselse wafels
45 min Nagerecht
Bekijk recept