Ananastaart van Nadine

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klopde suiker met de eidooiers schuimig. Voeg vanillesuikerbijen meng alles goed. Voeg de gesmolten boter bijen de gezeefde bloem. Schep voorzichtighet stijfgeklopteiwitbij.Breng boterpapier in de bakvorm en beboter het. Strooi op het beboterde papier een laagj!e lichtbruinesuiker. Schik daarop de ananas en het deeg erover. Laat 50' bakken op 150 graden. De duurtijden en de graden is wel afhankelijk van het soort oven je hebt.

Ananastaart van Nadine is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept