Andijviesla met spekjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de aardappelen in water met wat zout. Snijd het spek in dobbelsteentjes en laat het in een klein beetje boter op laag vuur knapperig worden.
- Snijd de andijvie in kleine sliertjes, en de ui klein. Giet de aardappelen af en houd ze warm. (Dit kan b.v. door een schone theedoek onder het deksel te leggen).
- Schep de spekjes uit het vet. Roer de bloem door het spekvet en laat dit licht goudbruin kleuren.
- Giet er geleidelijk de koude bouillon bij. Blijven roeren tot er een gebonden saus ontstaat.
- Laat nog even pruttelen. Voeg dan peper en azijn toe.
- Stamp de aardappelen en roer dan alles door elkaar. Tip: - Eventueel wat van de saus apart houden en er zo bij geven.

Andijviesla met spekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige haaskarbonades met andijvie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesla Met Tonijn
0-10 min -
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Andijviesla Met Gepocheerd Ei En Spek
0-10 min -
Bekijk recept
Geroosterde Sardientjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept