Andijviestampot met roomkaas

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water in ca. 18 minuten gaar. Snijd ondertussen de andijvie zeer fijn en was deze grondig. U kunt de struik andijvie eventueel ook vervangen door ca. 600 gram panklare andijvie. Bak de spekjes uit in de bakboter. Giet de gare aardappelen af, voeg een klontje boter toe, de roomkaas met kruiden en de uitgebakken spekjes. Stamp dit samen met de andijvie tot een smeuïge stamppot met behulp van een stamper. Gebruik liever geen staafmixer want daarmee maakt u er pap van. Tip U kunt de andijvie in dit recept ook vervangen door bijvoorbeeld spinazie, rucola of veldsla.

Andijviestampot met roomkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse andijviestampot
0 min
Bekijk recept
Andijviestampot Met Mon Chou
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestampot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Andijviestampot Met Gehakt.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept