Andijviestamppot (vegetarisch)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels schillen, in stukken snijden en in pan met bodempje water afgedekt in 20 min. gaarkoken. In grote koekenpan boter verhitten. Ui zachtjes goudbruin fruiten. Quorn toevoegen en 3 min. al omscheppend meebakken. Knoflook kort meebakken. Gehaktkruiden, wijn en peper naar smaak erdoor roeren en geheel op laag vuur laten sudderen. Andijvie in bodempje water met zout naar smaak in 5 min. gaarkoken. Andijvie afgieten en in vergiet laten uitlekken, vocht zo veel mogelijk eruit duwen. Melk verwarmen. Aardappels afgieten en met melk fijnstampen. Andijvie door aardappelpuree scheppen en over twee borden verdelen. Quornmengsel ernaast serveren.

Andijviestamppot (vegetarisch) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-kaascasserole
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept