Andijviestamppot met shoarmareepjes en cashewnoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in kleine stukken. Kook de aardappelen in weinig water met zout in ongeveer 20 minuten gaar. Snijd en was de andijvie goed. Verhit in een koekenpan de helft van de boter en bak hier de shoarmareepjes 4 minuten in. Verwarm de melk zachtjes. Hak de cashewnoten grof. Giet de aardappelen af en maak er met de melk en de rest van de boter een puree van. Schep er dan de andijvie, shoarmareepjes, cashewnoten en de djintan door. Zet het nog even terug op een zeer laag voor om de stamppot goed door te laten warmen. Meteen serveren.

Andijviestamppot met shoarmareepjes en cashewnoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept