Verwarm de oven voor op 220ºC (hetelucht 200ºC). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer in een kom de boter met de gestampte muisjes zacht en luchtig. Klop de eiwitten in een schone vetvrije kom met een snufje zout stijf. Spatel de helft van de eiwitten door het botermengsel. Zeef de helft van de bloem boven het eiwit-boterbeslag. Spatel de rest van het eiwit door het beslag en zeef vervolgens de rest van de bloem erboven. Roer het tot een egaal beslag. Knip uit het stuk plastic een ster van circa 10cm breed (of cirkel). Leg de plastic ster op een stuk bakpapier. Schep 1 theelepel beslag op de ster. Smeer het beslag egaal uit tot de ster bedekt is en haal de plastic ster weg. Herhaal dit tot de bakplaat vol is. Bak de sterren midden in de oven in circa 10 minuten gaar en goudbruin. Haal de anijs-oublies direct van de bakplaat en leg ze over de deegroller of draai ze over een steel van een houten lepel Laat ze hard worden.