Risotto met kip en andijvie

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de risottorijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de helft van de knoflook fijn en pers de rest van de knoflook. Snijd de tomaten in reepjes. Snijd de kipfilet in brede repen.
  • 2 Meng in een kommetjes de helft van de olie met de geperste knoflook. Bestrijk de kipfilet dun met de knoflookolie. Verhit de grillpan en rooster de kipfilet in 8-10 min. bruin en gaar. Bestrooi met peper en zout.
  • 3 Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een wok en fruit de fijngesneden knoflook. Voeg de helft van de andijvie en de kruiden toe. Roerbak tot de groente een beetje is geslonken. Voeg de rest van de andijvie toe en bak 1-2 min. mee. Voeg de tomaten en 1 el olie van de tomaten (per 4 personen) toe en warm door. Verdeel de rijst en de groente over borden en leg de kip erop.

Risotto met kip en andijvie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept