Groenterisotto met brie en basilicumolie

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 2 el olie in diepe pan verwarmen en hierin groenten 3 min. zachtjes bakken. Vuur hoog zetten, rijst toevoegen en 1 min. al roerend meebakken. 1/2 l bouillon toevoegen, aan de kook brengen en onder geregeld roeren in ca. 15 min. gaarkoken. Als vocht bijna is opgenomen door rijst, rest van (hete) bouillon toevoegen. Balsamicoazijn in slaschaal met 4 el basilicumolie mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Ondertussen roombrie in kleine stukjes snijden en door risotto roeren. Sla door dressing mengen en helft pijnboompitten erover strooien. Risotto over 4 diepe borden verdelen. Rest pijnboompitten erover strooien en rest olie erover druppelen. Salade erbij geven.

Groenterisotto met brie en basilicumolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Groenterisotto met kalkoenschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met verse geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met knoflookgarnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept