Lasagne Met Gorgonzola, Spinazie & Tomaat

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden. In een pan ruim water met zout aan de kook brengen en lasagnevellen in ca. 10 minuten beetgaar koken. In de pan spinazie blokjes zachtjes laten smelten en op smaak brengen met zout, peper en knoflookpoeder. In tussen tomaten wassen en in dunne plakjes snijden. Bestrooien met zout, peper en provencaalse kruiden. Kaas in plakjes snijden. Helft van tomatenplakjes over midden van 2 vuurvaste borden verdelen. Vervolgens beleggen met 1 lasagnevel. Hierop spinazie verdelen en afdekken met lasagnevel. Hierop gorgonzola en de rest van tomatenplakjes verdelen. Afdekken met laatste lasagnevel in midden van de oven lasagne ca. 8 minuten verwarmen. Intussen in pan tomatenblokjes ca. 5 minuten zachtjes laten inkoken tot gebonden saus en vervolgens de pesto erdoor roeren. Saus over lasagne scheppen.

Lasagne Met Gorgonzola, Spinazie & Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept