Vehit de oven tot een kleine twee honderd graden en leg de vier stukken brood erin voor een minuut of vier. Als ze net beginnen te kleuren leg je ze naast elkaar op het aanrecht. Smeer ze royaal in met olie, maar alleen de witte kant, de korst ligt onder! Daarna smeer je de mascarpone met een mes over de hele oppervlakte. Er zit gorgonzola kaas in de mascarpone dus geen zout nodig! Leg dan de dun gesneden plakjes bacon er overheen. Daarna de plakjes tomaat en de uiringen. Bedek met plakken beemster/goudse kaas en bestrooi met provencaalse kruiden. Dan weer in de hete oven en laat de kaas smelten tot het een kleurtje krijgt. Dit een erg lekkere maaltijd en je kunt de broden ook met andere dingen beleggen of erbij doen. Ansjovis, zwarte olijven, schijfjes olifantknoflook, mozarella kaas. Bedenk maar wat, maar het moet wel turks brood zijn want dat blijft knapperig aan de korst. Op feestjes en partijen kun je ook mini′s maken, gebruik dan stokbrood rondjes. Eet ze allemaal!! Jacques en Yvonne