Appelmousse met calvados

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appels,verwijder het klokhuis,snijd het vruchtvlees klein en pureer het met het citroensap in een foodprocessor. Verwarm de suiker met 1 eetlepel water en laat de suiker karamelliseren.Voeg de appelpuree en het sinaasappelsap toe en roer tot de karamel is opgelost en het vocht verdampt.Besprenkel het mengsel met calvados. Zet de appelpuree 3 uur in de koelkast.Klop vervolgens de eiwitten stijf tot het eiwit in pieken blijft staan en spatel het door de appelpuree.Schep de mousse in coupes en serveer het toetje direkt.

Appelmousse met calvados is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met camembert en appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met appelen en calvadossaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ananas-appelmousse
0 min
Bekijk recept