Provencaalse Pate

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de patepot in een ruime, hittebestendige schaal in de oven en vul deze schaal met water. Maak de pate in de aangegeven tijd gaar. prik, om te kontroleren of het vlees gaar is, met een satestokje in de pate. Als het uitlopend vocht licht is gekleurd is de pate gaar. Zet op het vlees een klein rond plankje of een passend bord met een gewicht, b.v. een gevuld conservenblik. Paat de pate zo afkoelen. Verwijder gewicht en plankje of bord. Zet dan het deksel er weer op en laat de pate minstens 24 open een koele plaatse staan.

Provencaalse Pate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept