Arancia con grappa e zabaione

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pel de sinaasappelen zodat al het wit van de sinaasappelen verwijderd is. Snijdt tussen de vliezen van de sinaasappel zodat je losse partjes overhoudt. Let op dat je het weggelopen sap opvangt en knijp de resten van de sinaasappel uit en vang ook dit sap op.
- Leg op per bord de partjes van ??n sinaasappel en besprenkel deze met grappa en bestrooi ze rijkelijk met poedersuiker. Leg de borden voor ??n uur in de koelkast.
- Doe de eierdooiers, de wijn, de suiker en de opgevangen sinaasappelsap in een ronde kom. Zet deze kom in een heetwaterbad (ca. 65 graden Celsius) en klop het mengsel tot het stijf is.
- Verdeel de druiven over de borden met sinaasappel en schep het eierschuim er over heen.
- Direct serveren.

Arancia con grappa e zabaione is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zabaione
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaione Freddo Met Champagne
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaione Con Fiche
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Zabaione
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Insalata Di Finocchio E Arancia
0-10 min -
Bekijk recept
Arancia Panna Cotte Con Salsa Di Mirtilli
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zuccotto Con Arancia E Cioccolato
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept