Ardeense pasteitjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de Ardeense hesp in piepkleine blokjes. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel de sjalotten en hak ze fijn. Smelt 40 gr boter, stoof er de sjalottesnippers in en voeg er de bloem bij. Laat even bakken en giet er dan, onder voortdurend roeren, de melk bij. Roer de hesp, champignons en de gemalen kaas door en laat onder voortdurend roeren, een 5 tal minuten verder gaar stoven. Verwarm de pasteitjes gedurende een 5 tal minuten in voorverwarmde oven van 180°C. Klop de eierdooier, samen met de room, de gehakte dragon en bieslook los en roer dit, van het vuur af, door de bechamelsaus. Breng op smaak met peper en zout en vul er de pasteitjes mee.

Ardeense pasteitjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofsoep met grijze garnalen
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept