Appeltaart 7

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Smelt het vet in een koekenpan. Halveer de vanillestokjes en krab het merg eruit, roer de suiker, eieren, vloeibaar vet, bloem, bakpoeder, vanillemerg, zout en melk tot een glad deeg. Schil de appels, deel ze in vieren en verwijder de pitten. Snijd de appelstukken in dunne plakjes en vermeng ze met het deeg.
- Vul het deeg in een gevette vorm van 30 cm doorsnee. Bak de taart in 45 minuten goudgeel in een op 220 graden het voorverwarmde oven (hetelucht 170 graden).
- Dek de taart eventueel na circa 30 minuten met bakpapier af. Serveer de taart lauwwarm.

Appeltaart 7 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept