Appeltaart van Ellen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rozijnen een paar uur weken in de rum. Schil de appels, snijd deze in schijfjes en bestrooi ze met suiker en kaneel. Mix de suiker, boter en eieren minimaal 10 minuten en voeg het gezeefde bakmeel toe. Giet de gewelde rozijnen af en schep de overgebleven rum door het beslag. Beboter een springvorm en vul deze met een laag beslag, een laag appels en rozijnen en weer een dun laagje beslag. Bak de taart in 75 minuten op 160 C°. Na het bakken het potje jam warm maken en de jam over de taart verdelen.

Appeltaart van Ellen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep met cantharellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zweedse Paddenstoelfrikandellen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rode Bietjes A La Ellen
10-20 min -
Bekijk recept
Pitabroodje Met Geroosterde Kipsalade Van Ellen
30-60 min -
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept