Mihoen met gamba's en teriyakisaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gamba's laten ontdooien, pellen en in lengte doormidden snijden. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen. Afgieten. Paprika's schoonmaken en in zeer smalle reepjes snijden. Peultjes afhalen. Olie in wok verhitten en hierin paprika 3 min. roerbakken. Peultjes toevoegen en samen nog 3 min. roerbakken. Gamba's toevoegen, even warm laten worden. Teriyakisaus en mihoen erdoor scheppen en goed doorwarmen. Mihoen in 4 grote kommen scheppen.

Mihoen met gamba's en teriyakisaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volcano sushi
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met voorjaarsgroenten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklap met shiitake en sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept