Bouillonfondue met kip, vis en groenten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon aan de kook. Zet een fonduepan op tafel en schenk de bouillon erin. Maak een dipsaus van de sojasaus, het citroensap en de knoflook, breng op smaak met peper. Doop met behulp van een netje de stukjes kip, vis, groenten en tofu enkele minuten in de hete bouillon tot de kip of vis door en door wit is. Dip de kip, vis, groenten en tofu daarna even in de dipsaus. Klaar met eten? Schenk het restje van de dipsaus in de bouillon en serveer deze als soep.

Bouillonfondue met kip, vis en groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bouillonfondue
60 min-
Bekijk recept
Thaise bouillonfondue met kokosmelk
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Light Bouillonfondue
0-10 min -
Bekijk recept
BOUILLONFONDUE
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept