Minipaprika met geitenkaas en rucolakers

4
10 min
Snack
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bovenkant en het puntje van de paprika. Snijd de rucola klein of knip de tuinkers los. Roer de geitenkaas los met de wijn. Meng de helft van de rucola door de geitenkaas. Breng op smaak met peper. Vul de paprika's met behulp van een theelepel met het geitenkaasmengsel en druk de vulling aan. Snijd de paprika's met een scherp mes in plakjes en leg ze naast elkaar op een schaal. Strooi de rest van de rucola erover.

Minipaprika met geitenkaas en rucolakers is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschette met rucolakers en avocadosalsa
5 min, voorbereiden 10 min, wachten 30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met filet americain en kwarteleitje
15 min-
Bekijk recept
Scharrelkippensoep met prei en rucolakers
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven
10 min Snack
Bekijk recept
Minipaprika met rijst
0 min
Bekijk recept
Minipaprika Met Geitenkaas En Rucolakers
0-10 min -
Bekijk recept
MOSSELEN MET DRAGONSAUS EN MINIPAPRIKA
30 min
Bekijk recept