Grotchampignon-beignets in bierbeslag

12
15 min
Snack
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Frituurolie in frituurpan verhitten tot 180 ºC. In kom bloem met bier en ei tot glad beslag kloppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Champignons in beslag dopen en in twee porties 2-3 min. frituren tot ze goudbruin zijn. Op keukenpapier laten uitlekken. Op schaal leggen en direct serveren met remouladesaus.

Grotchampignon-beignets in bierbeslag is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andrea’s fish & chips
30 min-
Bekijk recept
Kip en asperge fritto
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli fritots met rucoladip
10 min Snack
Bekijk recept
Zalm In Bierbeslag
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Grotchampignon-beignets In Bierbeslag
10-20 min -
Bekijk recept
Kip Met Paddestoelen En Verse Gember
20-30 min -
Bekijk recept
Lentegroente-schotel Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentegroente-schotel uit de römertopf
0 min
Bekijk recept