Kikkerbillen in Rodenbachsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kikerbillen naar eigen smaak kruiden met peper, zout en nootmuskaat. Haal ze door het eiwit en paneer. Bak ze gedurende 2 minuten aan elke kant in de hete boter. Haal ze uit de pan en hou ze warm. Deglaceer de pan met Rodenbachbier. Laat tot de helft indikken en voeg er dan de room bij. Op smaak brengen met peper en zout. Warm serveren.

Kikkerbillen in Rodenbachsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Escalopetoostjes met rodenbachsaus
Bekijk recept

KIKKERBILLEN MET DRAGONSAUS
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kikkerbillen Met Mosselen En Eitje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
kikkerbillen a la Miel
0 min
Bekijk recept
Roomsoep van Kikkerbillen met Kerrie
0 min
Bekijk recept