Kikkererwtenpuree met mosterd

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de avond van tevoren de kikkererwten in ruim water in de week. Kook de volgende dag de kikkererwten ongeveer 45 minuten in de helft van het weekwater. Giet af en zet weer op met water, de grofgesneden ui, zout, peper, koriander, laurier en olie. Laat met het deksel op de pan ongeveer 1 uur zachtjes koken, giet af en vang het kookvocht op. Pureer de kikkererwten met de peterselie, lavas, geperste knoflook en mosterd. Zorg voor een stevige, gladde massa. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Hol de tomaten uit en vul ze met de kikkererwtenpuree.

Kikkererwtenpuree met mosterd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Wrap met wortel en kikkererwtenpuree
10 min
Bekijk recept
Indiase pizza’s met gekruide aubergines
30 min-
Bekijk recept
Sperziebonen met hummusdip
10 min Snack
Bekijk recept
Hummus met gepofte knoflook
10 min Snack
Bekijk recept