Kip tandoori met MonChou

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aardappels in blokjes. Kook de aardappels en sperziebonen in water met zout in 8 minuten beetgaar. Giet ze af. Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de kipfilet bruin. Voeg de tomatenpuree en de tandoorikruiden toe en bak nog 2 minuten. Voeg de MonChou toe en roer tot de MonChou gesmolten is. Voeg de aardappels en de sperziebonen met een halve dl water toe en verhit de kipschotel tot deze door en door warm is.

Kip tandoori met MonChou is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept