Kip uit de römertopf

2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Römertopf goed met water bevochtigen. Tenen knoflook in de kip stoppen samen met een klontje boter. De kip kruiden met peper en zout. Aardappelen en groenten (behalve de champignons die moeten heel blijven) in stukjes snijden. De kip in de römertopf leggen met de groentjes eromheen. De kippebouillon erover gieten. De kip met paprikapoeder bestrooien, spek over de kip leggen en de römertopf in de oven plaatsen. Na ongeveer 1uur en 45 minuten op 180° het deksel van de römertopf halen en nog zo'n kwartier de kip bruin laten bakken.

Kip uit de römertopf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept