Kervelroomsoep met Noordzeegarnalen

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 1 eetl. boter in een ruime kookpan. Stoof er de gesnipperde sjalotten glazig in (niet laten kleuren). Voeg de diepgevroren prei toe, samen met de in stukjes gesneden aardappel en schep om. Laat 2 min. stoven. Leng aan met 1 L visbouillon, dek af en laat 20 min. zachtjes koken. Mix de soep fijn, doe er de diepgevroren bolletjes kervel in en zet ze nog 5 min. op een zacht vuur. Voeg de diepgevroren Noordzeegarnalen toe en laat nog 1 min. opwarmen. Kruid naar smaak met peper en zout. In een soepterrine klopt u de eidooier los met de room. Giet er de hete soep bij. Goed roeren en onmiddellijk opdienen.

Kervelroomsoep met Noordzeegarnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-garnaal nationaal
20 min Snack
Bekijk recept
Hollandse poffertjes met garnalen en gerookte zalm
- 10 min-
Bekijk recept
Salade van Hollandse garnalen met mango en basilicumdressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalenkroketjes met gruyère
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kervelsoep met gerookte haring
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige courgettesoep met paling
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kervelroomsoep
0 min
Bekijk recept
Kervelroomsoep
0 min
Bekijk recept