Advocaat taart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de cafe noir koekjes en roer er 100 gr,gesmolten boter door. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm. Druk het mengsel aan met de bolle kant van een lepel en zet de vorm in de koelkast. Roer 200 gr monchou zacht& luchtig met 5 eetlepels advocaat en 5 eetlepels suiker tot een luchtig mengsel. Week 3 blaadjes gelatine 5 min. in koud water. Klop de slagroom de slagroom stijf. Breng 3 eetlepels water aan de kook en los de goed uitgeknepen gelatine daar in op. Klop het door het mon chou mengsel en spatel de slagroom erdoor. Vul de vorm ermee en laat de taart in ca.3 uur opstijven.

Advocaat taart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaatkoffie op z'n hipst
- 10 min-
Bekijk recept