Afrikaanse ananas-stoofpot

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pel en snipper de ui en knoflook. Bak de ui en knoflook een paar minuten in de olie.
- Snij de ananas in kleine stukjes. Voeg de ananas en het sap bij de ui zodra ie glazig is. Breng het geheel aan de kook. Leg er de boerenkool op, doe het deksel op de pan en laat zo 5 minuten stoven. Roer af en toe door. Voeg dan de pindakaas, Tabasco en koriander toe en laat nog 5 minuten zachtjes stoven.
- Bestrooi het gerecht met stukjes pinda en ringetjes bosui en serveer met rijst of couscous.

Afrikaanse ananas-stoofpot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse bonenpot met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehakttaart (boboti)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept