Zwaardvis op een groentebedje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de aubergine en snijd hem in blokjes. Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak de ui schoon en snijd hem klein. Snijd de olijven in plakjes. Verwarm 1 eetlepel olie en fruit hierin de ui glazig. Voeg de aubergine, de stukjes tomaat en de olijven toe en bak dit enkele minuten zachtjes. Voeg de suiker, wat azijn, de uitgelekte maïs en de kappertjes toe en laat het geheel enkele minuten zacht sudderen. Bestrijk de vissteaks dun met de rest van de olie en bestrooi ze met peper en zout. Bak de vis in een koekenpan met een anti aanbakbodem of in een grillpan of onder de grill in ca. 6 minuten gaar en bruin. Schik de vis op de groente. Lekker met aardappelpuree. Energiewaarde per persoon : 330 Kcal

Zwaardvis op een groentebedje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

St.-Jacobsschelp op een groentebedje
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aziatische Vis Op Een Groentebedje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw Op Een Groentebedje Met Spekjes Uit De Oven
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met zurkelvulling op een groentebedje
0 min
Bekijk recept

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met zwaardvis
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vispotje met paprika en tomaat
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept