- Roer dit mengsel door de yoghurt. Zet het een uur koud. Klop het eiwit met een garde tot het stijf is en doe het al roerende erbij. Zet het opnieuw 1-2 uur koud of tot het vast is."}}
- Dit recept kan ook gemaakt worden met rode bessen, bramen, bosbessen, klapbessen of ontpitte zwarte kersen.Voorbereiding : Meng de yoghurt, vanille-extract en honing door elkaar en vries het in totdat het schuimend wordt. (Ongeveer een uur.) - Doe de zwarte bessen in een pan met het sinaasappelsap en de suiker. Laat het boven een laag vuur met de deksel erop 5 minuten pruttelen. (Klapbessen zo'n 10 minuten. ) Haal van het vuur af en laat het fruit 30 minuten trekken. Giet dan af en laat het helemaal afkoelen. - Roer dit mengsel door de yoghurt. Zet het een uur koud. Klop het eiwit met een garde tot het stijf is en doe het al roerende erbij. Zet het opnieuw 1-2 uur koud of tot het vast is.