Zwarte spaghetti met zeevruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Laat de schelpen 2u in koud gezouten water staan en haal ze af en toe door elkaar om het zand dat ze eventueel bevatten er uit te halen. Pel de look en snijd ze in dunne plakjes. Laat ze samen met het gesneden pepertje in olijfolie glazig worden. Voeg de uitgelekte schelpen erbij tot ze volledig open zijn. Giet dan alles door een zeef die op een grotere kom geplaatst is. Haal 3/4 van de schaaldieren uit hun schelp en bewaar ze in een gesloten kom. Laat de jus nu uitkoken tot 1dl. Voeg de peterselie en de tomatenblokjes erbij en voeg peper toe. Laat ondertussen de pasta al dente koken in gezouten water, laat ze goed uitlekken en doe ze bij de jus, de tomaten en voeg wat olijfolie bij. Giet er dan de uitgehaalde schaaldieren bij, roer alles goed om en verdeel over de borden. Decoreer met de overige schelpen. Onmiddellijk opdienen.

Zwarte spaghetti met zeevruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenolijven
65 min-
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept