Voorbereiding : Maak een chocoladebiscuit: bestrijk een bakvorm met wat boter en bestuif met bloem. Klop de eieren met de suiker luchtig au bain marie. Blijf kloppen tot het geheel schuimig is en afgekoeld. Zeef de bloem met het bakpoeder, de aardappelbloem en het cacaopoeder en meng voorzichtig met het ei/suikermengsel. Roer de gesmolten boter er als laatste onder. Schep de massa in de vorm en bak gedurende 35 minuten op 180 graden C. Bereid de vulling: warm de boter en de helft van de slagroom op tot het kookpunt. Smelt de chocolade au bain marie en meng de gesmolten chocolade met de boterroom. Klop de andere helft van de room voor 3/4 op en meng ze er langzaam door. Bouw het gebak nu op. Leg op de bodem een eerste laag chocoladebiscuit. Besprenkel deze met Grand Marnier, en bestrooi met cacaopoeder. Lepel er daarna een laagje vulling op. Leg er gehakte walnoten op. Bedek de walnoten met een nieuw laagje vulling. Bedek de vulling met een laatste laag chocoladebiscuit en besprenkel weer met Grand Marnier en bestrooi weer met cacaopoeder. Bedek bovenaan met een dun laagje van de vulling en werk af met een kam. Snijd op de gewenste grootte en werk af met poedersuiker en walnoten. Smakelijk !