Zweedse gehaktballetjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eierdooiers enkele minuten met een handmixer. Maak het gehakt hiermee aan, samen met zout, peper, tijm, peterselie, ui en bakpoeder en meng er tenslotte de zeer stijf geslagen eiwitten door. Verhit de olie in een kleine braadpan en schep daarin telkens een lepel van het gehakt. Laat dit opblazen en keer de balletjes om als de randen bruin zijn. Laat ook de andere kant bakken. Geef deze balletjes met gebakken aardappelen en sla of als borrelhapje op toast.

Zweedse gehaktballetjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept