Zomerse andijviestampot

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in kleine stukken. Kook de aardappelen in water met zout in ca. 15 minuten gaar.
- Bak de speklapjes op een laag vuur in een droge koekenpan aan. Voeg de azijn toe en bak ze aan beide kanten in ca. 20 minuten gaar. Bestrooi ze met zout en peper.
- Was de tomaatjes en voeg ze de laatste 3 minuten aan het spek toe.
- Pureer de aardappelen met de melk en breng op smaak met zout en peper.
- Meng de andijvie met de aardappelpuree en warm de stamppot goed door. (Roer eventueel nog een beetje melk door de stamppot als het te droog is).
- Verdeel de andijviestamppot met de speklapjes over 4 borden.
- Schep er een paar tomaatjes met wat spekvet omheen.

Zomerse andijviestampot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviestampot met roomkaas
0 min
Bekijk recept
Andijviestampot Met Mon Chou
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestampot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Andijviestampot Met Gehakt.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept