Zomerstamppotje met shoarmavlees en ijsbergsla

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de aardappelen met zout ca. 20 minuten op gematigd vuur.
- Verhit 25 g boter in een koekenpan, fruit hierin de ui, voeg het shoarmavlees toe en bak het in ca. 5 minuten rondom goudbruin en gaar. Verwarm ondertussen de mais in een pan.
- Giet de aardappelen af en laat deze even uitdampen. Verwarm in een steelpan de melk. Voeg 50 g boter en beetje bij beetje de warme melk aan de aardappels toe en stamp hier een stevige puree van. Breng deze op smaak met zout en peper. Giet de mais af en schep deze samen met de ijsbergsla door de puree.
- Verdeel het stamppotje over 4 borden, schep het vlees over het stamppotje en garneer dit met peterselie.

Zomerstamppotje met shoarmavlees en ijsbergsla is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerstamppotje met Italiaanse gehaktballetjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met postelein en rookvlees
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept