Zomerkriebels met Mascarponesaus en aardappelsalad

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de aardappelsalade: Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet de aardappelen in een vergiet, laat ze uitlekken en laat ze daarna afkoelen in de koelkast. Snijd ze in kleine blokjes en meng ze met de ajuin, het bieslook en de mayonaise of tartaar. Voor de zomerkriebels: Snij de kipfilets aan de zijkant in, maar niet helemaal door. Vul deze op met Gandaham en zachte Mozzarellakaas, doe ze dicht met een coctailprikker en wentel ze dan door de Italiaanse kruiden. Laat de zomerkriebels gedurende 15 minuten zachtjes bakken. Draai ze daarbij regelmatig om. Haal de zomerkriebels uit de pan en houd ze warm. Voor de Mascarponesaus : Ontvet de pan waarin u de zomerkriebels hebt gebakken en blus met de gevogeltebouillon. Voeg de room toe en laat het geheel koken tot de saus de gewenste dikte heeft. Breng op smaak met peper en zout en voeg er de Mascarponekaas aan toe. Laat even koken en de saus is klaar. Indien nodig kunt u de saus nog dikken met een koude roux of een beetje maizena. Tip: Zomerkriebels smaken ook heerlijk met gekookte deegwaren of frietjes. Bijpassende groentjes: verschillende soorten sla en verse tomaten.

Zomerkriebels met Mascarponesaus en aardappelsalad is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker