Zoete ribkarbonades

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de karbonades langs het vetrandje in, zodat deze tijdens het bakken niet kromtrekt. Haal het vlees door een mengsel van bloem, zout en peper.
- Verhit boter en olie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de karbonades snel aan beide zijden dicht.
- Voeg de tijm toe, zet het vuur zacht en laat de karbonades om en om in ca. 10 minuten zachtjes bakken. De tijm zal zich aan de onderzijde van het vlees hechten.
- Leg de karbonades op een voorverwarmde schaal en laat de appelplakjes in het achtergebleven braadvet 2 tot 4 minuten zachtjes bakken. Serveer de karbonades met de gebakken appelschijfjes. Lekker met sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes.

Zoete ribkarbonades is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept