Zoete rijstsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 1,5 dl water met het kaneelstokje, de koekkruiden en de wijn aan de kook. Voeg de rijst toe en kook de rijst, met de deksel op de pan, in ca. 15 minuten droog. Verwijder het kaneelstokje en breng de rijst met de zoetstof op smaak. Breng voor de saus de melk in een steelpan aan de kook. Roer van het custardpoeder en de zoetstof een glad papje en bind hiermee de melk zodra deze aan de kook is. Kort doorkoken en de pan van het vuur nemen. De saus af laten koelen en af en toe doorroeren om velvorming te voorkomen. Maak de vruchten schoon en snijd ze in stukjes. Besprenkel de vruchten tegen verkleuren met citroensap. Serveren Schep de rijst, de kleingesneden vruchten en de saus voorzichtig door elkaar en verdeel de salade over de bordjes.

Zoete rijstsalade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept