Zoetstoofpotje van struisvogel

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het stoofvlees in een pot met deksel en voeg er de rode wijn, tijm en laurier bij. Laat alles gedurende 40 min garen met deksel. Voeg er dan de bessenconfituur bij en laat zonder deksel nog eens 10 min verder garen. Opdienen met veenbessen en gestoofde appelen.

Zoetstoofpotje van struisvogel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde biefstuk met rodekool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogel in pepersaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetstoofpotje van struisvogel
0 min
Bekijk recept