Zeewolf met peper en gemberroomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Stoof de spinazie even zachtjes in de boter De visfilets door de grof geplette peper halen, bestrooien met zout en in hete olijfolie flink aanbakken Schik de spinazie op voorverwarmde borden, leg hierop de visfilet. Giet de saus (gemberroomsaus) over de vis en strooi wat kervelpluksel er op

Zeewolf met peper en gemberroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gemberroomsaus
15 min
Bekijk recept
Zeewolf met peper en gemberroomsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberroomsaus :
0 min
Bekijk recept
gemberroomsaus
0 min
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept