Snij de zeewolffilets overlangs in dunne plakken en bak ze kort langs beide zijden in olijfolie. Spijs met peper en zout. Verdeel de helft van de zeewolfplakjes over het bladerdeeg en daarover de spinazieblaadjes en daarop weer een plakje zeewolf. Rol het bladerdeeg op bestrijk met eigeel en bestrooi met zaadjes. Bak de bladerdeegrollen 20 minuten in de oven op 180°c. Bereid de saus: breng de visfumet aan de kook en bind met de roux. Voeg de room en de kerriepoeder toe. Hak de sjalot en laat even meekoken met de saus. Snijd de appel en banaan in kleine blokjes en voeg deze bij de saus vlak voor het opdienen. Snijd met een scherp mesje een stuk korst van de gevulde rol zodat de zeewolf met de spinazie zichtbaar wordt. Schik de rol op het bord, nappeer de saus er rond en garneer met een takje dille.
Zeewolf met spinazie en een Oosters tintje is een recept van Jerryke's Cuisine