Zeeduivel op Vlaamse wijze

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het bieslook kort blancheren. De zeeduivel overlangs in gelijke repen snijden en per 3, samen met het bieslook, in elkaar vlechten. Kruiden met peper en zout en gaarstomen in een vergiet boven kokend water. De eieren hard koken, laten afkoelen en fijnprakken. De kappertjes, augurken, peterselie en kervel fijnsnijden en mengen. De room tot de helft inkoken en opkloppen met de koude boterklontjes. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat. Het groentemengsel en eieren door de botersaus mengen. De aardappelen in chteau snijden en gaarkoken in gezouten water. Met de kwarteleitjes spiegeleitjes bakken. De botersaus op de verwarmde borden verdelen en de zeeduivelvlecht erop leggen. De aardappelen en de spiegeleitjes errond schikken. Garneren met dragon en dille.

Zeeduivel op Vlaamse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept