Zeeduivel ragout

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de vissoep en kippensoep in een pan en voeg de ui hieraan toe. Laat dit sudderen. Voeg de zeeduivel toe en kook het voor 4 minuten, afhangend van de dikte van de vis. Houd de vis warm in een warme schotel. Verwijder de tijm stengels. Voeg mosterd en kerriedeeg aan de saus toe. Meng en sudder het tot het tot één derde is verkleind. Voeg kokosmelk toe en schudden. Kruiden met zout en vers gemalen zwarte peper, en voeg geperst citroensap toe. Serveer met rijst en verse tijmstengels voor decoratie.

Zeeduivel ragout is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept