Zeeduivel uit de oven

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Als je geen filet hebt, fileer je eerst de zeeduivel. Snijd de ui in ringen, vet de ovenschaal in, en leg de uienringen op de bodem. Leg hierop de (dungesneden) filets.
- Hak in een hakmolen de sjalotjes, knoflook en korianderbolletjes fijn. Smelt boter in een pan, en fruit de inhoud van de hakmolen. Voeg de yoghurt, de visbouillon, de witte wijn en een beetje kerrie toe en doe er vervolgens de fijngehakte dragon bij. Breng dit alles aan de kook.
- Giet vervolgens deze saus over de vis en zet de ovenschaal in de oven zetten (200 ?C). Laat dit ongeveer 25 minuten in de oven staan en serveren het vervolgens met r?sti (met krab en uien).

Zeeduivel uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept