Zeeduivelfilet in rivierkreeftensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de rivierkreeften aan in de roomboter. Voeg als dit aangezet is de mirepoix (mengsel van in stukken gesneden wortel, prei en ui) toe. Bak het geheel even door en doe dan de tomatenpuree erbij en laat het even ontzuren. Flambeer dit vervolgens met armagnac en voeg meteen de creme fraîche, de dragon en de peterselie toe. Kraak de rivierkreeftjes met een deegrol zodat de kreeftjes de optimale smaak afgeven aan de saus. Kook dit geheel goed door; peper en zout naar smaak en zeef de saus. Bak nu de zeeduivelfilets gaar in de roomboter en serveer ze met de rivierkreeftensaus eroverheen.

Zeeduivelfilet in rivierkreeftensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zeeduivel met een rivierkreeftensaus
0 min
Bekijk recept
Gebakken zalm met Gandaham en zwarte tagliatelle
0 min
Bekijk recept

Zeeduivelfilet met rijst en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeduivelfilet In Katenspekjasje Met Bruin-biersaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champign
0 min
Bekijk recept
Met paprikacoulis geglaceerde zeeduivelfilet met a
0 min
Bekijk recept