Zet de oven op 180C. Zet een koekenpan op laag vuur. Snijd de filets in grote stukken en maak inkepingen in het vlees waar je de garnalen in stopt. Snijd de aubergine in lange dunne plakken en bak met weinig olijfolie in de koekenpan op middelhoog vuur. Leg op iedere plak aubergine en stuk zeeduivel en rol het op. Omwikkel met een touwtje of prik er een stokje door om het bij elkaar te houden. Leg alle rolletjes in een braadslee en plaats in de oven gedurende 25 minuten. Laat de rolletjes nog even 5 minuten in de braadslee uit de oven staan. Het vocht dat er nu is uitgelopen gaan we gebruiken voor de saus. Haal de rolletjes uit de braadslee en houd warm. Zet de braadslee op laag vuur en roer er de bloem door, daarna de wijn, het citroensap, de worcestersaus en de bouillon. Breng rustig aan de kook tot de saus gaat binden, zet dan uit. Snipper de sjalotjes en knoflook en fruit in een steelpannetje met olijfolie aan. Giet er de saus uit de braadslee bij met de gehakte zwarte olijven en de fijngehakte rucola. Breng op smaak met peper & zout. Giet de hete saus over de zeeduivel en dien gelijk op. Recept uit het boek: De Zilveren Lepel.
Zeeduivelrolletjes met garnalen en aubergine is een recept van Jerryke's Cuisine